Pe măsură ce au fost restaurate la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, fragmentele de manuscrise au fost digitalizate, descrise și publicate și pe site-ul Fragmentarium (click pe imaginea de mai jos).
Pe parcursul proiectului au fost întocmite 32 de dosare de clasare aferente tuturor manuscriselor restaurate prin intermediul proiectului. Aceste solicitări de clasare a manuscriselor în Patrimoniul Național au fost înaintate, spre evaluare și aprobare, Direcției Patrimoniu a Ministerului Culturii. 11 dintre aceste manuscrise au fost deja clasate în Patrimoniul Național.
Până la finalul proiectului, cinci membri ai echipei proiectului au beneficiat de formare în scopul dezvoltării competențelor și expertizei în domenii conexe biblioteconomiei precum restaurarea și digitizarea cărților și manuscriselor vechi, expertizarea și clasarea fragmentelor de manuscrise medievale și expunerii într-un format inovativ a fragmentelor de manuscrise.
Au fost vernisate două expoziții ale manuscriselor restaurate, versiunea in situ a expoziției a fost inaugurată în luna februarie 2022, iar cea itinerantă, ce cuprinde instalații multimedia interactive și un eseu vizual foto-video a fost vernisată pe parcursul lunii august 2022.